AutiRoze

Tijd voor ontmoeting!

7 oktober 2021
19.00-21.30

Eindelijk! We mogen weer! Op donderdag 7 oktober organiseren we onze eerste ontmoeting sinds de lockdown. Kom gezellig (hernieuwd) kennismaken. We ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer in het knusse pand van COC Rotterdam Rijnmond. Ken je nog meer mensen voor wie AutiRoze interessant is? Stuur deze datum gerust door.

Kom je voor het eerst en wil je graag een begeleider meenemen? Je begeleider is van harte welkom!

Locatie
COC Rotterdam Rijnmond, Schiedamsesingel 173 in Rotterdam

Laat even weten als je komt
Laat je ons even weten met hoeveel personen je komt op autiroze@cocrotterdam.nl? In verband met de 1.5-meterregel willen we graag van tevoren een inschatting kunnen maken van hoeveel bezoekers we kunnen verwachten.

Datum:  Donderdag 7 oktober
Tijd:       19:00 tot 21:30

 


Informatie over AutiRoze in Rotterdam
In 2019 opent de zevende AutiRoze-locatie en wel in Rotterdam. Het bestuur van COC Rotterdam Rijnmond besloot in het najaar van 2018 dat ook zij ruimte willen bieden aan mensen met autisme en een seksuele of genderdiversiteit. In het knusse COC-pand aan de Schiedamsesingel organiseert AutiRoze een maandelijke avond waar lhbt+ers met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Naast gezellig wat drinken aan de bar kun je gespreksavonden verwachten over autisme- of lhbt+-gerelateerde onderwerpen. AutiRoze is erg benieuwd naar de wensen van onze bezoekers. De vorm en inhoud van activiteiten zal dan ook mede bepaald worden door hun suggesties en ideeën.

Elke 1e donderdag van de maand | tussen 19:00 en 22:30

Overzicht locaties AutiRoze in Nederland