ChillAut - jongerencafé

Miniature painting / bordspellenavond

23 juli 2021
19.30 -22.00

ChillAut is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 13 tot 20 jaar met een vorm van autisme. Voor deze jongeren kan het ‘gewone’ uitgaansleven wat te ingewikkeld zijn waardoor ze vaak thuis achter hun eigen ‘schermen’ blijven hangen. Terwijl voor deze jongeren juist de omgang met leeftijdsgenoten van belang is voor hun sociale ontwikkeling.

ChillAut is twee keer per maand op vrijdagavond in Leerdam of in Gorinchem. Gezelligheid en aandacht voor wie jij bent. Daarnaast veel chips, cola, fris, koek en dergelijke. En de mogelijkheid om samen te gamen, een spel te doen, te biljarten etc.

Programma

Het programma is te vinden op de website van ChillAut of volg hen op facebook\
PROGRAMMA 2020-2021

Waar
ChillAut is om en om in Leerdam of Gorinchem. Controleer website van ChillAut of volg hen op facebook\  op welke locatie het is.

  • Leerdam: Noorderberg, Bergstraat 90 Leerdam
  • Gorinchem:  Schelluinsestraat 28 in Gorinchem. Jongeren moeten zich wel eerst aanmelden bij Pauline (pauline@selfasteam.nl)

Kosten
Kosten  zijn per avond €7,50 welke eventueel per tikkie kunnen worden betaald.

Wil je deelnemen?
Van harte welkom. Wel graag even een mailtje naar pauline@selfasteam.nl

Meer informatie 

FLYER voor verwijzers

CHILLAUT EN DE CORONAMAATREGELEN

We krijgen veel vragen of onze bijeenkomsten wel door mogen gaan vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Omdat onze activiteiten zich richten op een kwetsbare doelgroep wordt er voor ons een uitzondering gemaakt. We moeten natuurlijk wel onze maatregelen nemen. Zo dragen we allemaal een mondkapje, zorgen we voor een goede hygiëne en laten we maximaal 8 deelnemers toe. Zo blijven de jongeren onder de mensen wat juist voor deze jongeren extra belangrijk kan zijn.

 


ChillAut is in 2015 opgericht in Leerdam. In 2018 is het ondergebracht in een Stichting. We hopen met ChillAut onze jongeren een gezellige en veilige plek te bieden waar ze spelenderwijs hun sociale vaardigheden kunnen vergroten.


23 juli 2021 Miniature painting / bordspellenavond Noorderberg, Leerdam
6 augustus 2021 Miniature painting / bordspellenavond Schelluinsestraat 28, Gorinchem
20 augustus 2021 Miniature painting / bordspellenavond Noorderberg, Leerdam