Mama Vita

1 november
12.00-14.00

Thema 1 november –   nog niet bekend
Met elkaar gaan we in gesprek over waar we tegenaanlopen en wat helpend kan zijn. Dat gaat met gezelligheid, vaak een lach en soms een traan. Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen.

Locatie – Wijkcentrum Kubiek – Zwaluwstraat 1  – Zwijndrecht
We zijn heel erg blij dat we gebruik mogen maken van de ruimte in Kubiek.  Ook nu kunnen we ons aan de RIVM richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, houden. Wat fijn om elkaar weer op een veilige manier te kunnen zien!

FLYER


Aanmelden noodzakelijk

Om in verband met onze veiligheid goed rekening te kunnen houden met het aantal moeders en het aantal consumpties is aanmelden via e-mail noodzakelijk.
We hopen je te ontmoeten in Kubiek!


Wat is Mama Vita?
Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor moeders van kinderen met een vorm van autisme.  Mama Vita brengt moeders bij elkaar en biedt ondersteuning door middel van diverse activiteiten, bijeenkomsten en (kennis)programma’s.

Wat kun je verwachten?
Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Dit biedt een kans om elkaars veerkracht te vergroten.

Begrip
Ouders stuiten regelmatig op onbegrip in hun omgeving. Als ouders kun je van elkaar leren, samen opkomen voor je kinderen en weten dat je niet de enige bent.
Bij Mama Vita onderzoek je met moeders hoe je, samen met je omgeving, je kind(eren) zo goed mogelijk kunt begeleiden.


Data 2021

Maandagmiddagen 2021 van 12:00 tot 14:00 uur:

  • 1 november
  • 6 december

Organisator : aangesloten organisatie Mama Vita
Voor wie: naasten van mensen met autisme (moeders)
Regio: Drechtsteden
Soort activiteit: Kennis en netwerkbijeenkomst