Sportdag in Dordrecht voor jongeren 12-18 jaar

Sjaak (21 jaar) organiseert  een sportdag op zaterdag 26 juni, speciaal voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar.

26 juni 2021
11.00-16.00

Het is gericht op jongeren die op dit moment geen lid zijn van een sportvereniging of sportclub, maar willen ervaren hoe het is om individueel of in teamverband te sporten.

Waar
Het wordt georganiseerd bij Sportpark Reeweg en daarbij krijg ik hulp van drie sportverenigingen.

Vier onderdelen

Als deelnemer van de sportdag ga je aan de slag met verschillende sporten die jouw interesses kunnen wekken!
Sjaak heeft de sportdag ingedeeld in vier onderdelen: teambuilding, voetbal, basketbal en kickboksen. “De teambuildingactiviteit is er om het ijs te breken. Je bent in een groep met allemaal nieuwe mensen en ik weet hoe moeilijk het dan is om met iemand te praten. Tijdens de eerste activiteit moeten ze wel. Daarna wordt de groep opgedeeld in kleinere teams en gaan ze voetballen, kickboksen of basketballen. Onder andere FC Emma, een basketbalvereniging en kickboksschool geven een workshop.”

Wil je meedoen? Schrijf je in.

Wil je jezelf of iemand anders inschrijven voor de gratis Sportdag op MAAT? Dat kan vanaf zaterdag 12 juni via deze website van STAD-Dordt.

Wil je aanwezig zijn als bezoeker? Meld je dan ook aan via de website, maar dan als bezoeker.


Lees ook het artikel Sportdag in dordrecht speciaal voor jongeren met autisme – 26 juni | Autismenetwerk Zuid-Holland Zuid (autismenetwerkzhz.nl)