Informatie avond over autisme – film Mind my Mind

Donderdag 26 oktober organiseert ChillAut samen met MEE Vivenz weer een avond over autisme.

Mind my Mind
Animatie Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloge, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans…


Vanaf 19:00 uur bent u welkom voor een bakje koffie, thee of water. Om 19.30 uur zal Pauline Hurkmans de avond openen vanuit ChillAut. Herman Wieringa van MEE Vivenz gaat daarna verder met het programma.


Deze avond is speciaal voor iedereen die interesse heeft in deze informatiebijeenkomst. Zowel ouders van jongeren met een vorm van autisme, professionals, vrijwilligers als andere geïnteresseerden.


We kijken gezamenlijk de animatiefilm ‘mind my mind’. Vervolgens gaan we in kleine groepen uiteen om te bespreken (wanneer nodig aan hand van concrete vragen) wat we hebben gezien, wat dat met ons doet en bespreken we wat er anders zou kunnen.

Aan het eind van de avond delen we de bevindingen en is er de gelegenheid om aan te geven waar een volgende informatieavond over mag gaan.

Wie: voor geïnteresseerden (ouders, professionals, vrijwilligers en overige)
Wat: Bijeenkomst over autisme
Waar: Noorderberg, Bergstraat 90 Leerdam
Wanneer: donderdag 26 oktober 1930 -21.30 uur
Waarom: Om inzicht te vergroten en handvatten aan te reiken
Kosten: Gratis
Aanmelden: contact@chillaut.eu