Vooraankondiging – NVA congres – Allemaal autisme, allemaal anders!

Om in hetzelfde thema te blijven als de NVA-Autismeweek 2023 staat het aankomende congres in het teken van: Allemaal autisme, allemaal anders!

Autisme heeft invloed op alle fasen in je leven

De laatste jaren wordt steeds duidelijker hoe mensen met autisme onderling kunnen verschillen, maar ook hoe divers er over autisme wordt gedacht.

  • “Wat betekent het voor iemand om de autismediagnose te krijgen met een migratie-achtergrond?”
  • “In hoeverre heeft autisme invloed op je eigen seksualiteit?”
  • “Hoe ervaren ouderen met autisme hun diagnose?”

Autisme heeft grote invloed op alle fasen van je leven, en op heel veel verschillende mensen. Het belang om alle kleuren van autisme te laten zien is de laatste jaren steeds groter geworden, en we vieren deze diversiteit dan ook graag met jou. Het belooft een mooie, gezellige en inspirerende dag te worden, met veel uiteenlopende, interessante sprekers, lezingen, entertainment en nog veel meer.

Zaterdag 11 november in de VU Amsterdam

De NVA en het NAR hopen je graag op 11 november te mogen verwelkomen op de Vrije Universiteit in Amsterdam! Zet deze datum alvast in je agenda.

Binnenkort start de ticketverkoop voor het congres, die je dit jaar ook via een livestream kunt volgen. Zodra de kaartverkoop start, zullen we je hiervan op hoogte brengen via onze nieuwsbrief en sociale media.