• Partnerbijeenkomsten – AIC Rotterdam (tijdelijk vervallen):
  Iedere tweede woensdag van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur. Bijeenkomsten voor partners van iemand met (een vermoeden van) ASS onder leiding van ervaringsdeskundige vrijwilligers.
 • Lotgenotencontactgroepen – NVA
  De NVA heeft lotgenotencontactgroepen voor partners. Voor meer informatie over of aanmelden voor een partner van lotgenotengespreksgroepen kan je contact opnemen met de NVA via lotgenotencontact@autisme.nl o.v.v. partner lotgenotencontact. Vermeldt dan in de mail voor welke regio en/of plaats je informatie zoekt.
 • Sarr – Partnercontactgroep

  Je partner heeft ASS en je komt situaties tegen waarover je graag met andere mensen, die in een vergelijkbare situatie verkeren, wil praten. Om in contact te komen met andere partners die samen leven met iemand met ASS organiseert de Sarr een Partnercontactgroep – Sarr. In de groep worden herkenbare thema’s besproken, waarbij het accent ligt op hoe de deelnemers de situatie ervaren en er mee om (kunnen) gaan.
 • MEE Mantelzorg – partnercursus
  De partnercursus autisme is voor vrouwen die partner zijn van een man met (mogelijk) autisme. – Partnercursus autisme – MEE Mantelzorg
 • Gemeente Molenlanden
  Partnercursus autisme.
  Na afloop geven cursisten aan dat het helpt om hun verwachtingen richting hun partner bij te stellen. Dat zorgt voor minder spanning en meer rust in huis..
  Zie Bijeenkomsten en cursussen | Gemeente Molenlanden  wanneer deze georganiseerd wordt. Of neem contact op met  het Sociaal Loket op werkdagen bereiken via telefoonnummer 088 75 15 100 of e-mail sociaalloket@jouwgemeente.nl.