CHILLAUT Leerdam-Gorinchem zoekt een jongerenwerker (ZZP)

Bouw mee als Jongerenwerker! voor Jongerencafé ChillAut in Leerdam en Gorinchem 6 tot 8 uur per maand (ZZP-basis)

1 december 2022

CHILLAUT LEERDAM-GORINCHEM ZOEKT EEN JONGERENWERKER
Bouw mee als Jongerenwerker! voor Jongerencafé ChillAut in Leerdam en Gorinchem 6 tot 8 uur per maand (ZZP-basis)

Wat is ChillAut?

ChillAut is sinds 2015 een jongerencafé in Leerdam en Gorinchem. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplek met een hoog ‘chill-gehalte’ voor jongeren vanaf 13 tot ongeveer 20 jaar met een vorm van autisme. Eén keer in de twee weken op vrijdagavond vanaf 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur is de chillruimte open, beurtelings in Leerdam en Gorinchem. Een paar ingrediënten van het jongerencafé: gezelligheid, een spel doen, gamen, voetbaltafel, biljarten, en verder veel chips en cola. Elke keer komen er rond de tien jongeren vanuit de gemeenten Vijfheerenlanden, Gorinchem en West-Betuwe. We werken met één betaalde professional en een enthousiast team van vrijwilligers.

De baan

Als jongerenwerker heb je bij ons een coachende en coördinerende rol met een grote maatschappelijke impact. Je begeleidt de vrijdagavonden samen met één of twee vrijwilligers en zorgt ervoor dat er een gezellige en veilige sfeer is. Een veilige omgeving is belangrijk zodat de jongeren zich sociaal en emotioneel kunnen ontwikkelen. Je vangt nieuwe deelnemers op een prettige manier op en zorgt ervoor dat ze zich snel thuis voelen. Naast de café-avonden doen we soms ook een activiteit buiten de deur, zoals bijvoorbeeld bowlen. Graag willen we dat je hiervoor met initiatieven komt.

Wat vragen we van jou?

  • Deskundigheid, enthousiasme en kwaliteiten die nodig zijn voor het werken met jongeren met een vorm van autisme.
  • Ook verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en coachende vaardigheden zijn belangrijk.
  • Inzetbaar op 1 of 2 vrijdagavonden in de maand en soms wat thuiswerk, zoals een verslag of een planning maken.

Wat ChillAut jou biedt

  • Je komt in een enthousiast team en maakt deel uit van een goedlopend project dat veel betekent voor jongeren met autisme. Je kunt een groot verschil maken voor jongeren met autisme en hun ouders/verzorgers.
  • Het is een verantwoordelijke en zelfstandige functie waarin je veel eigen inbreng en ideeën kwijt kunt. Je rapporteert rechtstreeks aan het bestuur.
  • Betaling in overleg op ZZP-basis.

Reacties

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met een van de bestuursleden, Marja Ploeg (06 1411 9497) of Marjan Pijlman (06 2156 8888).
Voor meer informatie over ChillAut kun je terecht op onze website www.chillaut-leerdam-gorinchem.nl

Reacties voorzien van CV en motivatie mailen naar contact@chillaut.eu

De uiterste reactietermijn is 1 januari 2023.

!