Colorfull Care en Auti-coaching

25 oktober 2023

Colorfull Care en Auti-coaching biedt gespecialiseerde begeleiding en coaching voor mensen met ASS en/of een verstandelijke beperking. Of het nu gaat om kinderen, tieners, volwassenen of ouderen tot 65 jaar, zij en hun naasten kunnen bij hen terecht.

Met een sterke focus op expertise zorgen zij ervoor dat er veel kennis en vaardigheden aanwezig zijn binnen hun team. Ze streven naar maatwerk en richten zich op alle aspecten van het leven, met als doel zelfacceptatie, zelfvertrouwen, participatie en herstel te bevorderen. Ze werken vanuit de Autstanding talent benadering, wat inhoudt dat ze zich vooral richten op het ontdekken en versterken van ieders individuele kwaliteiten en sterke eigenschappen. Dit ondersteunt het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen.

Naast de reguliere begeleiding is Colorfull Care en Auti-coaching ook actief op het gebied van suïcidepreventie voor mensen met ASS. Ze nemen dit belangrijke thema mee in hun begeleiding en hebben de expertise om hierover in gesprek te gaan en te voorzien in specifieke behoeften. Ouders kunnen ook ondersteuning krijgen bij dit thema, waarbij er begeleiding, advies en consultatie wordt geboden bij vraagstukken.

Om hun kennis en ervaring te delen, hebben ze diverse psycho-educatieve trainingen en trajecten ontwikkeld. Deze trainingen zijn gericht op zowel mensen die hulp zoeken als ouders, evenals professionals. De trajecten worden individueel afgestemd op de hulpvrager en zijn/haar gezin die hun weg moeten vinden met (de diagnose) ASS. Daarnaast worden de trainingen aan huis gegeven om een comfortabele en vertrouwde omgeving te creëren.

Colorfull Care en Auti-coaching staat klaar om mensen met autisme en/of een verstandelijke beperking, en hun naasten, te begeleiden en te ondersteunen op hun persoonlijke en unieke pad naar groei en zelfvertrouwen.

Meer informatie

 

Werkgebied
Regio Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland (en een klein gedeelte Noord-Brabant tot aan Breda, vanuit Rotterdam gezien).

Contact

 

!