Innovatieve zorgverlening en techniek’ in De Lier - 1 april

InnoVaria - een initiatief van Stichting Klimkoord

6 maart 2023

ADHD en autismezorg staan centraal tijdens de InnoVaria, een initiatief van Stichting Klimkoord. innoVaria – Een variëteit aan innovaties in de ADHD en Autismezorg (klimkoord.nl)

De innoVaria is een Autisme Innovatie Event, waarbij innovatieve zorgverlening en techniek de hoofdrol spelen. Personen met een vorm van autisme of ADHD hebben vaak aanleg voor techniek en deze creativiteit kunnen ze nu laten zien op de InnoVaria. Iedereen is op 01 april vanaf 10 uur welkom op de Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier.

Autisme Innovatie Event

De innoVaria is een Autisme Innovatie Event waarbij een variëteit te zien is aan innovatieve zorgverlening en techniek, in het kader van ADHD en autismezorg. Ooit al eens een drone-demonstratie gezien, een voel-circuit gedaan, robotjes gezien die emoties uitbeelden of ontdekt dat je stress kan meten met sensoren in je sokken? Dat alles kan je vinden op de InnoVaria!

Zie ook agenda item InnoVaria op deze website.

Professionals zijn ook van harte welkom!

Als professional in de zorgverlening of techniek kan je ook terecht op de InnoVaria. Je komt namelijk veel te weten over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. EHealth is natuurlijk niet meer weg te denken tegenwoordig.

Stichting Klimkoord wil alle zorgverleners, mantelzorgers, professionals en geïnteresseerden voorzien van kennis en informatie op het gebied van ADHD en autisme. Ook wordt specifiek over nieuwe innovaties, de inzet van techniek en moderne middelen gesproken. Samen staan we sterker en daarom delen wij graag de kennis en informatie en dat doen we samen met meerdere zorginstellingen die zich inzetten voor deze doelgroep.

Aanleg voor techniek

Personen met een vorm van autisme hebben vaak aanleg voor techniek en personen met ADHD zijn vaak heel creatief in het bedenken en gebruiken van techniek. Dit met elkaar delen is geweldig! Ook kan techniek ondersteunend zijn in de zorg en is het interessant om nieuwe en verbeterde vormen van zorgverlening tegen te komen.

Van therapie met hulphonden tot en met individuele begeleiding op maat en het inzetten van Virtual Reality. Stichting Klimkoord deelt het met je tijdens de innoVaria! Op deze dag kunnen mensen met en zonder autisme elkaar ontmoeten in de interessante wereld van techniek.

Kom jij langs?

Laat het Innovaria weten via Toegangskaarten – innoVaria (klimkoord.nl) Datum: 01 april 2023, van 10:00 – 16:00 uur, open inloop.
Locatie: Priva Campus, Zijlweg 3, De Lier
Kosten: Toegang gratis, graag wel aanmelden.
Website: www.innovaria.klimkoord.nl

!