MEE Mantelzorg Dordrecht

MEE Mantelzorg Dordrecht zoekt leden voor de Klankbordgroep

25 augustus 2021

MEE Mantelzorg Dordrecht geeft informatie, advies en ondersteuning aan mantelzorgers.
Daarnaast organiseren zij bijeenkomsten, cursussen en doen projecten als De Dordtse Verwenweek, Campagne Daar Zorg ik voor. U kunt bij MEE Mantelzorg Dordrecht de mantelzorgwaardering aanvragen en zij hebben een respijtconsulent, die van alles weet over vervangende zorg.

Klankbordgroep Dordtse mantelzorgers
Sinds drie jaar is er een klankbordgroep met Dordtse mantelzorgers. De klankbordgroep komt drie keer per jaar bij elkaar in een overleg van anderhalf uur. Mantelzorg is volop in ontwikkeling en vanuit ervaring van mantelzorgers is MEE Mantelzorg Dordrecht benieuwd naar meningen, tips en ideeën. De klankbordgroep is gericht op mantelzorg zaken die algemeen belang dienen. Vooraf is bekend welke onderwerpen er besproken worden. Dit kunnen trends zijn, nieuwe ideeën voor ondersteuning, speerpunten of actuele zaken. U gaat daarover op een (informele) manier met MEE Mantelzorg Dordrecht in gesprek.

Leden gezocht voor de klankborggroep
Heeft u goede ideeën en wilt u uw mening delen? Bent u geïnteresseerd in ontwikkelingen en/of  beleid? Neem dan deel aan de klankbordgroep!

MEE Mantelzorg Dordrecht is op zoek naar verschillende mantelzorgers (qua leeftijd, achtergrond, interesses). Ook de beperking, ziekte of handicap van de zorgvragers zijn divers.

Meer informatie of vragen?
Voor vragen of aanmelden kunt u terecht bij Chantal Kruithof chantal.kruithof@meemantelzorg.nl

!