Multisportlessen speciaal voor kinderen met autisme (4-9 jaar)

Start woensdag 15 juni - 4 weken

13 juni 2022

Sportplezier voor 4 tot 9 jarigen
Heeft u een kind tussen de 4 tot 9 jaar? En voelt uw kind zich niet prettig bij bestaande sportclubs? Mogelijk is uw kind snel overprikkeld en heeft meer structuur en begeleiding nodig. Sporten is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Daarom start Monkey Moves in Dordrecht met proeflessen op 15 juni speciaal voor deze kinderen. 
Sommige kinderen vinden het niet prettig om in grote groepen te sporten. Ze hebben meer behoefte aan structuur, aandacht en begeleiding. Hierdoor stoppen kinderen soms met het sporten bij de bestaande sportclubs.
Pilotlessen van start
Als u dit herkent en uw kind(eren) sportplezier gunt, kunt u ze aanmelden voor de Monkey Moves sportlessen in Dordrecht. Deze starten op 15 juni met 1 of 2 kleine groepen van 6 tot maximaal 8 kinderen. Uw kind kan dan 4 weken lang kennismaken met verschillende sporten. Vakdocent Johan en stagiair Sjaak verzorgen de lessen. Daarnaast mag u als ouder bij de les blijven en eventueel meehelpen.

FLYER

Monkey Moves
Monkey Moves is een nationale multisportaanbieder die ook in Dordrecht actief is. Ze helpen kinderen om hun brede motorische vaardigheden te ontwikkelen. Via deze speciale proeflessen kunnen kinderen die snel overprikkeld raken kennismaken met het sporten bij Monkey Moves.
Aanmelden en informatie
Meld uw kind(eren) aan door een e-mail te versturen aan johan@monkeymoves.nl. Voor meer algemene informatie over Monkey Moves Dordrecht gaat u naar https://monkeymoves.com/regio/dordrecht/. Bij voldoende belangstelling starten vanaf september nog meer Monkey Moves lessen specifiek voor deze doelgroep.
Een leven lang gezond bewegen
Op een plezierige manier sporten is heel belangrijk voor de motorische, sociale en emotionele ontwikkeling. Met plezier sporten op jonge leeftijd vergroot de kans op een leven lang gezond bewegen.
!