Filmvertoning 'De Wilde Waard' - voor inwoners Alblasserwaard

Deze filmvertoning is PRIKKELARM!

16 juni 2022

Film ‘De Wilde Waard’
De Alblasserwaard is een prachtig oud-Hollands weidegebied gelegen in het zuiden van het Groene Hart. Je vindt er uitgestrekte weilanden, plassen, lange sloten, molens en heel veel wilde dieren. We volgen deze dieren op cruciale momenten in hun leven en ontdekken welke uitdagingen zij hier allemaal voor hun kiezen krijgen. De Wilde Waard, gemaakt door Stijn Philips (geboren in Giessenburg) werd genomineerd voor een Independent production Award en een Newcomer Award op het Wildlife Film Festival Rotterdam.

Prikkelarm
Deze filmvertoning is PRIKKELARM! Prettig voor mensen met kenmerken uit het autistisch spectrum of met dementie. Bij deze vertoning worden minder mensen toegelaten en er wordt rekening gehouden met het geluidsniveau. Er is een rust-/stilte ruimte aanwezig. Bij gebruik van een rolstoel gelieve dit aan te geven bij ‘Relevante bijzonderheden’.

Voor wie
Iedereen die in de Alblasserwaard woont kan door deze filmvertoning, mede mogelijk gemaakt door gemeente Molenlanden, zelf ervaren door welke prachtige omgeving wij ons laten omringen!

Waar
De Til
Breestraat 1, Giessenburg

 

21 juni 15.30-16.30 – meer informatie en gratis kaartjes reserveren

1 juli 15.30-16.30 – meer informatie en gratis kaartjes reserveren

!