Rotterdamse Autisten Soos (RAS)

Verschillende vacatures voor vrijwilligers

2 september 2021

Rotterdamse Autisten Soos  – vrijwilligers gezocht

De Rotterdamse Autisten Soos (RAS) is een plek waar je als jongere en (jong)volwassene met autisme jezelf kan zijn en gelijkgestemden ontmoet. Alle bezoekers hebben een gemiddelde intelligentie en de meesten zijn tussen de 16 en 35 jaar oud. Maar uiteraard zijn mensen buiten deze leeftijdscategorie ook van harte welkom. De RAS is gericht op jongeren en (jong)volwassenen uit Rotterdam en omgeving. Elke maand worden er twee Soosavonden én een activiteit voor de BuitenSoos georganiseerd.

Soosavonden
Onder begeleiding van begeleiders, de vrijwilligers én stuurgroepleden zorgen zij ervoor dat de avonden divers zijn en leuk voor iedereen. Elke soosavond wordt er iets georganiseerd. Dat kan zijn een spelletjesavond, een thema-avond over autisme of een willekeurig ander onderwerp. De soosavonden zijn van te voren bekend en verlopen vaak op bijna dezelfde manier. Ook zie je er veelal dezelfde gezichten.

Stichting RAS
In 1998, is de Rotterdamse Autisten Soos officieel een stichting geworden. Ongeveer een jaar na de oprichting. In het stichtingsbestuur zitten mensen die het werk van de RAS belangrijk vinden en actief willen ondersteunen. Zij zetten zich in, op vrijwillige basis, voor de mensen met autisme en de vrijwilligers die de soos mogelijk maken.

Voor verschillende vacatures zoekt de RAS vrijwilligers Heb je affiniteit met autisme en lijkt het je leuk om de bezoekers een gezellige avond te bezorgen?
Of ken je iemand die interesse heeft om vrijwilliger te worden?  Reageer dan via een e-mailbericht naar info@rassoos.nl

Vacature – Vrijwiliger soosavonden

Vacature – Coördinerend begeleider

Vacature – Voorzitter/ Penningmeester

Vacature – Secretaris

!