Stoom Uit Je Oor Koor

Ontdek het plezier van samen zingen

13 september 2023

Stap uit je comfortzone en laat je stem horen bij het Stoom Uit Je Oor Koor.

Het Ouderplatform Zuid-Holland Zuid organiseert een paar sessies waarin iedereen de mogelijkheid heeft om samen te zingen.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om te ontspannen, plezier te hebben en nieuwe contacten te leggen. Muziek heeft een unieke kracht om mensen te verbinden en emoties los te maken. Het raakt ons op een dieper niveau dan alleen praten. Binnen drie minuten kan muziek een onderwerp invoelbaar, herkenbaar en zelfs tastbaar maken.

Of je nu een doorgewinterde zanger bent of gewoon graag in de douche zingt, iedereen is welkom om deel te nemen. Het maakt niet uit of je denkt dat je toonvast bent of niet.  Het belangrijkste is dat je geniet van het samenzijn en het delen van muziek.

Tijdens deze gezellige sessies zullen we onder leiding van May van der Giessen verschillende bekende nummers met elkaar zingen.

Dus haal diep adem, laat alle stress achter je en sluit je bij ons aan voor een uur vol vrolijkheid en melodieën. Samen zingen verbindt mensen en brengt vreugde in ons leven. Mis deze kans niet om de magie van samenzang te ervaren!

Dus kom uit je schulp, laat je oordopjes achterwege en meld je aan voor onze gezellige samenzang sessies. Ontdek de kracht van muziek in een ontspannen en gezellige setting.

Waar               : Energiehuis Dordrecht

Wanneer
maandag 18 september en
maandag 25 september

Tijd                  : van 17:00 tot 18:00 uur

Vragen of aanmelden
via de coördinator van het koor: Annette van Hofwegen, e-mail: mail@ouderszhz.nl of whats app of telefoon 06-14629487

Locatie:
Energiehuis, Noordendijk 148
Dordrecht
!