Autismeweek 2021

Thema Autismeweek: Autisme en Bewegen

17 februari 2021

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert jaarlijks de Autismeweek rond Wereld Autismedag op 2 april.  Dit jaar vindt de autismeweek plaats van zaterdag 27 maart t/m zondag 4 april 2021.

Start autismeweek met een online congres Bewegen
Het NAR en de NVA starten de autisme week met een online congres met het thema ‘Bewegen’ op zaterdag 27 maart 2021, van 13 tot 16 uur organiseren. Het congres geeft lezingen over beweging, sport, genetica, motoriek en diagnostiek.


NVA fiets 500 kilometer – fiets jij ook mee?
De NVA fiets in 4 dagen 500 kilometer langs verschillende Autisme Info Centra van Friesland (Burgum) naar Limburg (Valkenburg) om zo samen autisme – letterlijk en figuurlijk – zichtbaarder te maken.
Jij kan ook meefietsen en met jouw deelname geld inzamelen en zo het werk van de NVA te steunen. Het is ook mogelijk een dag etappe te fietsen.

Meer informatie: over de route, voor wie, de uitdaging, doel en deelname vind je op 500km voor autisme – Impact Adventures


Wie heeft er ideeën voor activiteiten in de regio Zuid-Holland Zuid?

  • Interview met een persoon met autisme die enthousiast vertelt over zijn/haar sport
  • Kent iemand een persoon met autisme die wil vloggen wat op de website mag
  • Organiseert jouw organisaties een webinar, of zou je dit samen willen doen
  • ……………………..
  • ……………………….

Kom in beweging 😊 en deel jouw ideeën!

Wil jij met aantal mensen samen iets organiseren of organiseer jij een activiteit laat dit dan weten en neem contact op met Nel.


De eerste ideeen zijn al binnen!

!