ASVZ

ASVZ

Bij ASVZ geloven we dat iedereen zijn eigen krachten en talenten heeft. Deze krachten en talenten van cliënten, hun familie en hun netwerk zijn het vertrekpunt van onze ondersteuning. Met een open blik kijken naar wat wél kan. En dat samen aanpakken.

ASVZ biedt duurzame zorg, nu én in de toekomst. Aan mensen met een verstandelijke beperking, die voor korte of langere tijd van onze dienstverlening gebruik maken. In contact met onze omgeving laten we zien wat we doen en wat we kunnen. En vooral ook hoe we dat doen. Zo versterken we de verbinding met cliënten, hun netwerk, vrijwilligers, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Dit doen we samen. Met bevlogen en betrokken medewerkers uit de praktijk.

Ondersteuning thuis
Ondersteuning thuis: Mensen (jeugd en volwassenen) met een beperking en/of psychiatrische stoornis begeleiden, ondersteunen en trainen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving, daar is ASVZ goed in.

Dagbesteding
Zinvolle dagbesteding: Werk hebben of een andere vorm van zinvolle dagbesteding is voor iedereen belangrijk. Het geeft je de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten en jezelf te ontplooien. Dagbesteding bij ASVZ speelt al jaren een belangrijke rol in het leven van mensen met een beperking en bepalen voor een groot deel ook de kwaliteit van hun bestaan. ASVZ laat zien dat er plaats is in de maatschappij voor mensen met een beperking, samen, dicht in de buurt.

Wonen
Wonen: Prettig wonen in een omgeving waar je je thuis voelt, mét de ondersteuning die je nodig hebt. Dat kan op verschillende manieren.

Diagnostiek en behandeling
Diagnostiek en behandeling: Het stellen van de juiste diagnose bij mensen met een verstandelijke beperking vereist specifieke kennis. ASVZ heeft die kennis in huis.

Beeldzorg
Beeldzorg – ASVZ

Locaties

Locaties – ASVZ


Informatie ASVZ op sociale kaart wegwijzer-autisme.nl

ASVZ | Wegwijzer Autisme (wegwijzer-autisme.nl)


Informatie gecontroleerd op 31 augustus 2023