Hicare Company Health Services BV

Hicare Company Health Services BV

HiCare Company Health Services BV is al 15 jaar een professioneel en innoverend bedrijf op het terrein van verzuimmanagement, stressmanagement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en jobcoaching.
HiCare heeft alle specialisten onder één dak en heeft zich gespecialiseerd in o.a. autismespectrum stoornissen en burnout problematiek. HiCare werkt snel en daadkrachtig met duidelijke afspraken en structuur in coaching. HiCare is flexibel, werkt met zeer korte lijnen, levert direct resultaat.

Bij fysieke of psychische, arbeid gerelateerde klachten, welke een structureel functionele beperking vormen, is re-integratie en jobcoaching van HiCare een uitstekende manier om u gericht te begeleiden naar werk en/of te behouden op de werkvloer. De intensieve begeleiding zorgt voor aanzienlijk minder verzuim, blijvende gedragsveranderingen, waardoor functioneren en werkmotivatie aanzienlijk verbeteren.

Uitgaan van wat u wél kan
Hicare gaat uit van wat u wél kan. Zij organiseren, samen met u, de re-integratie en het werk daar omheen. De jobcoach van HiCare zoekt een juiste balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij zowel mens als werk centraal blijven staan.

Regio
HiCare levert haar dienstverlening in een cirkel van 100 km rond Rotterdam.

Kosten
Het UWV draagt de kosten van de re-integratie trajecten en in de meeste gevallen ook de jobcoaching.

Gecertificeerd
HiCare is gecertificeerd door het UWV voor alle re-integratie trajecten t.w. Modulaire- Werkfit- en NaarWerk trajecten en verzorgt tevens de aanvraag jobcoaching bij het UWV.

Contact
Bel 010-4804058
Of stel u vraag via het contactformulier

HiCare maakt er meteen werk van!
Bezoek ook hun nieuwe website: www.HiCareCompany.nl


LAATSTE NIEUWS HICARE


Informatie Hicare op sociale kaart wegwijzer-autisme.nl

(Job)coaching – HiCare | Wegwijzer Autisme (wegwijzer-autisme.nl)

Informatie gecontroleerd op 9 mei 2023