JobUp

JobUp

Advies | Re-integratie | Coaching  zijn de 3 dienstverlenende pijlers van JobUp.

Wij zijn de partij in de regio voor werkgevers bij sociaal ondernemen, met name bij het in dienst nemen en houden van mensen met een arbeidsbeperking, zoals ASS.
Ook zijn wij voor hen kennispartner bij complex verzuim. Wij helpen werkgevers en werknemers door middel van job coaching, re-integratie 2e spoor, outplacement, arbeidsdeskundig advies en trainingen.

UWV en Gemeenten

Voor UWV en Gemeenten zijn wij al jarenlang samenwerkingspartner voor het aan het werk helpen en houden van mensen met een WIA, Wajong of Ziektewetuitkering, dit met de inzet van Modulaire dienstverlening, Prakijkassessments, Werkfit en Naar Werk trajecten.

Kennispartner

JobUp heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen van een autisme spectrum stoornis op het gebied van werk. Hierin werken we nauw samen met een aantal regionale behandel- en zorginstellingen die veel mensen met autisme in zorg hebben. Samen met een cliënt en zijn of haar woonbegeleider kijken we wat er op het gebied van werk haalbaar en passend is.  Hiervoor kunnen wij ook gebruik maken van diverse assessments en loopbaantesten. In ons netwerk hebben we bedrijven die openstaan voor mensen met autisme. Als de cliënt geplaatst is bij een bedrijf bieden we nazorg in de vorm van jobcoaching. Ook voor het autismenetwerk ZHZ willen we graag ons netwerk, kennis en ervaring inzetten.

De diensten en diverse trajecten

Contact

Contact – JobUp Jobcoaching

Contactformulier


LAATSTE NIEUWS JOB-UP


Informatie gecontroleerd op 30 maart 2023