KompAss

KompAss

KompAss is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met autisme en hun omgeving. Naast individuele begeleiding biedt KompAss groepsbegeleiding binnen ons persoonlijk ontwikkelcentrum WorkAut en respijtzorg in de vorm van activiteiten en logeren. 

Ambulante begeleiding
Ambulante begeleiding –  KompAss biedt gespecialiseerde één op één begeleiding. Iedere cliënt krijgt een individuele coach, die de hulpvraag mede begeleidt of juist de hulpvraag verduidelijkt indien deze nog niet zo duidelijk is.

KompAss heeft zich gespecialiseerd in levensloopbegeleiding (levensloopvisie) en biedt een leven lang, in alle levensfases en in al zijn facetten begeleiding. Het doel van de ambulante begeleiding is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid. Begeleiding is bij iedereen anders: soms is begeleiding nodig om een terugval te voorkomen of om een situatie stabiel te krijgen/houden. De ervaring leert dat mensen met autisme altijd ergens hulp of ondersteuning bij nodig hebben. KompAss biedt daarom maatwerk: begeleiding op maat betekent ook dat we op zoek gaan naar een begeleider (coach) die het beste past bij de cliënt, de omgeving en de specifieke behoeften.

WorkAut – Persoonlijk ontwikkelcentrum
WorkAut is het persoonlijk ontwikkelcentrum van KompAss.
WorkAut is een veilige plek, speciaal voor mensen met autisme waar zij aan verschillende persoonlijke doelen kunnen werken met behulp van professionele specialistische begeleiding. Vanuit onze boerderij in Rotterdam Charlois bieden wij maatwerk omdat elk persoon uniek is en een unieke werkwijze nodig heeft. WorkAut is geopend van maandag tot en met vrijdag. Er is minimaal één coach op maximaal vier cliënten (deelnemers) aanwezig.

Respijtzorg
Respijtzorg : Naast de individuele begeleiding , worden er ook groepsactiviteiten georganiseerd door KompAss. Belangrijk binnen deze activiteiten is het ontlasten van het thuisfront en het sociale aspect.

De mogelijkheid tot tijdelijk verblijf wordt door KompAss ingevuld met logeerweekenden. Er zijn verschillende logeergroepen voor verschillende leeftijden. Bij het samenstellen van een groep wordt naast leeftijd, ook gekeken naar het functioneren van een persoon.

Contact
U kunt contact opnemen met KompAss via 010-7370404 of via info@kompass-info.nl


LAATSTE NIEUWS KOMPASS


Informatie KompAss op sociale kaart wegwijzer-autisme.nl

KompAss | Wegwijzer Autisme (wegwijzer-autisme.nl)


Informatie gecontroleerd op 24 mei 2023