Werkpad

Werkpad

De jobcoaches van Werkpad geven advies en brengen werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Wat zijn jouw talenten? Wij helpen je graag!
Waar ben jij goed in, waar word je blij van? Jouw talenten en vaardigheden zijn dé drijfveer bij het zoeken naar een leuke baan. Ook als je minder goed kan horen of zien, of moeite hebt met communiceren, wil je natuurlijk leuk en uitdagend werk doen dat bij je past, in een prettige omgeving. Werkpad begeleidt je graag bij het zoeken naar een nieuwe baan, of met coaching en training op de werkvloer. Ontdek op deze website wat wij voor jou kunnen betekenen!

Als je autisme hebt – Wat kan Werkpad voor je doen?
Autisme is natuurlijk een algemeen en ruim begrip met veel verschijningsvormen. Welke vorm er voor jou ook van toepassing is, de kans is groot dat jij op de werkvloer weleens aanloopt tegen het contact met je collega’s. Spontane, onaangekondigde veranderingen bijvoorbeeld, of een collega die een afspraak op een andere manier interpreteert dan jij.

Structuur en overzicht
Wat Werkpad doet, is samen met jou kijken wat je nodig hebt om structuur en overzicht te behouden op de werkvloer. Is dat helder en routinematig werk? Of betekent het vooral goede en duidelijke afspraken? Vind je het prettig om mensen om je heen te hebben, of wil je liever een rustige werkkamer? Passen de werkzaamheden nog goed bij je?

Kennis en creativiteit
Kortom, Werkpad heeft de kennis en creativiteit om samen op zoek te gaan naar passende, individuele oplossingen om duurzame arbeidsinzetbaarheid te bevorderen. Jouw capaciteiten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt.

Bekijk de onderstaande diensten van Werkpad

Meer weten?
Bel ons (073 – 55 88 396) of stuur een e-mail als je meer informatie wilt of jouw situatie eens voor wilt leggen.


LAATSTE NIEUWS WERKPAD


Informatie Werkpad op sociale kaart wegwijzer-autisme.nl

Jobcoaching – Kentalis Werkpad | Wegwijzer Autisme (wegwijzer-autisme.nl)


Informatie gecontroleerd op 14 augustus 2023