Zorg Andersom

Zorg Andersom

Zorg Andersom is een kleinschalige zorgorganisatie die gespecialiseerde jeugdhulp biedt aan ouders van kinderen met autisme of ADHD en de professionals die met deze ouders werken.

Voor ouders
Wij zijn er voor ouders waar het door autisme of ADHD in het gezin anders gaat. We bieden hulp bij het leren begrijpen van dit andere gedrag. Het is best een uitdaging om anders om te gaan met hen en daar kunnen wij bij helpen. Dit doen we door ouders thuis in de praktijk uitleg te geven over de diagnoses autisme en ADHD. Daarbij leren we hen om te begrijpen hoe je eigen gedrag als ouder van invloed is op het omgaan met het gedrag van je kind.
Onze aanpak is uniek, want wij doen dit met ons aanbod ambulante ouderbegeleiding en een 3 daagse training speciaal voor ouders. Zo kunnen we in onze ouderbegeleiding het geleerde in de training bij jullie thuis integreren in het gezin. Het resultaat is altijd win-win, want een ouder die beter in zijn vel zit kan er met meer rust en begrip zijn voor zijn kind!

Voor zorgprofessionals en docenten
Voor zorgprofessionals en docenten hebben wij een speciaal trainingsaanbod. Wij helpen bij het verbeteren van de relatie en communicatie met de kinderen en hun ouders.

Contact
Wil jij meer informatie over wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • Telefoon: 010-4353628 (Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur)
  • E-mailadres: e-mail Zorg Andersom
  • Adres: Thames 9 – 3144 DG  Maassluis

LAATSTE NIEUWS ZORG ANDERSOM


Informatie Zorg Andersom op sociale kaart wegwijzer-autisme.nl

Ambulante ouderbegeleiding en training – Zorg andersom | Wegwijzer Autisme (wegwijzer-autisme.nl)


Informatie gecontroleerd op 9 mei 2023