Sociale kaart

Een goede sociale kaart waar jij alle informatie vindt die nodig is voor het beantwoorden van jouw vraag. Wie wil dat nu niet? Of je nu autisme hebt, ouder, partner, hulpverlener, leerkracht of jobcoach bent, je gaat regelmatig op zoek naar een sociale kaart  voor aanbod en hoe je bij dat aanbod komt.

Om de juiste informatie te vinden

  • verwijzen wij je graag naar beschikbare sociale kaarten in Nederland (zie zoektips)
  • geven informatie over het aanbod van de aangesloten organisaties
  • en  hebben de ambitie om in 2021  informatie over thema’s te geven.

Zoektips – overzicht sociale kaarten

Er zijn diverse landelijke sociale kaarten waar het aanbod van de regionale (aangesloten) organisaties is te vinden. Via de knop ‘zoektips‘ vind je deze landelijk sociale kaarten. Ook een aantal tips van andere websites die je op weg kunnen helpen.

Aangesloten organisaties en aanbod in de regio

Elke aangesloten organisatie beschrijft wat zij doen, waar en hoe je contact met hen kan krijgen. Deze organisaties kennen elkaar en kunnen op deze wijze adviseren over de mogelijkheden in de regio. Via de knop ‘aangesloten organisaties‘ kom je op het overzicht

Thema’s

Nieuw op deze website zijn de thema’s.  Op dit moment nog maar een paar onderwerpen. De intentie is om in 2021 dit zo volledig mogelijk te maken door korte beschrijving van het thema, actualiteiten, bij wie je meer informatie over dit onderwerp kan krijgen en wie er een aanbod heeft.