Lotgenotencontact ouders

 

 

 

 

Lotgenoten - Ouders

OmschrijvingWie zijn zij
OuderportaalOUDERPORTAAL - OUDERS VOOR OUDERS Community voor ouders die hun verhaal willen delen. Advies willen geven op basis van hun ervaring. Of tips willen ontvangen van ouders die in een zelfde situatie zitten. Alle ouders zijn welkom. Met of zonder ervaring met jeugdzorg of speciaal onderwijs. Als jij ergens tegenaan loopt met jouw kind. Thuis. Op school. Dit is de plek om andere ouders te spreken.Ouderpeilpunt is een online platform.

Ouderpeilpunt is een doorontwikkeling van het iHUB ontwikkelplein.

Café Gezien Hoeksche waardCafé GEZIeN HW is een kennis- en ontmoetingscafé in de Hoeksche Waard georganiseerd door ouders en jeugdprofessionals voor ouders, opa's en oma's en verzorgers met een kind met of zonder zorgvraag. Café GEZIeN HW organiseert bijeenkomsten, die worden afgewisseld met inloop-momenten en met de aanwezigheid bij 'Bakkie in de Buurt' van Welzijn Hoeksche Waard. De bijeenkomsten hebben een thema en aan de hand van zo'n thema worden kennis, tips en ervaringen uitgewisseld.De kerngroep van Café GEZIeN Hoeksche Waard bestaat uit 7 leden, 4 leden van de Jeugdteams Hoeksche Waard, twee ervaringsouders en een jeugdlid.

Een aantal ouders heeft plaatsgenomen in een zgn flexibele schil. Oproepbaar indien nodig, maar belast tot waar het kan.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, dus heeft u interesse, dan horen we dat uiteraard graag via info@cafegezienhw.nl